Hpe6 A29 Free Demo Questions And Answers}

Click Here To Find Out More About:

Submitted by: Richard Mills

Question: 1

Which dual radio access point models support concurrent operations in the 2.4Ghz band as well as the 5Ghz band? (Choose three)

A. AP-92

B. AP-93

C. AP-105

D. AP-224

E. AP-135

Answer: C, D, E

Question: 2

Which of the following APs do NOT support dual radio operations?

(Choose two)

A. AP 93

B. AP 105


D. AP 224

E. AP 135

Answer: A, C

Question: 3

An AP135 has been configured with 3 SSIDs supported on both 2.4Ghz and 5Ghz bands. How many GRE tunnels will be created between the AP 135 and the controller?

A. 3

B. 4

C. 6

D. 7

E. 8

Answer: D

Question: 4

Centralized licensing is not in use on an Aruba based network which has a Master and three local controllers. No APs terminate on the Master controller. Roles and Firewall policies need to be created and applied, hence PEF-NG license is required

On which controller should the license be installed?

A. Only the master controller since role and firewall policies are created here.

B. only the local controllers since firewall policies are applied here

C. the master and all three local controllers

D. this isn’t the correct license for this purpose, use PEF-VPN license

E. this is not needed because PEF-NG is part of base OS

Answer: C

Question: 5

What information do you need to generate a feature license key for an Aruba controller?

A. The controller’s MAC address and the feature description.

B. controller’s MAC address and the certificate numbe

C. controller’s Serial Number and the feature description

D. controller’s Serial Number and the certificate numbe

E. controller’s MAC address and Serial Numbe

Answer: D

Question: 6

What are the PEF-NG license limits based on?

A. Number of APs

B. One license per controlle

C. Number of users

D. Number of local controllers

E. Master Controller total user count

Answer: A

Question: 7

Which of the following licenses are consumed by Mesh APs advertising an SSIDs?

A. AP license

B. Mesh license

C. PEF-V license

D. No license is required

E. RAP License

Answer: A

Question: 8

The permanent licenses on the controller will be deleted with the use of which command?

A. delete license

B. write erase

C. Licenses cannot be deleted once activated

D. write erase all

E. reboot delete all

Answer: D

Question: 9

A network administrator wants to terminate VPN sessions on a local controller in the DMZ. Which statement is true about the PEF-VPN license?

A. It is only applied to the master controlle

B. It is only applied to the DMZ controller.

C. It is based on the number of APs

D. One license is needed on the master and the DMZ local

E. It is distributed by the license server as needed

Answer: D

Question: 10

What is the best practice regarding licensing for a backup master to support Master Redundancy in a network without centralized licensing?

A. Backup master only requires the AP license

B. Supported limits and installed licenses should be the same on primary master and backup Maste

C. Licenses are pushed from the primary to the backup Master along with the configuration

D. The Backup Master does not require licenses to support master redundancy

E. On the backup only one license of each type,is needed.

Answer: B

Question: 11

Which of the following licenses can be included in the licensing pool for centralized licensing? (Choose three)

A. Factory default licenses

B. Master Controller licenses

C. Evaluation licenses

D. Local Controller licenses

E. PEFV license

Answer: B, C, D

Question: 12

By default Centralized licensing messages between master and local controllers are sent ___________________.

A. In the clear unencrypted since the master and local controllers already share IPSEC tunnels.

B. Using CPSec

C. Using IPSec site to site VPN tunnels

D. Encrypted using GRE


Answer: A

Question: 13

Which of the following will occur if a master license server fails with no standby server present? (Choose two)

A. Local controllers licenses will continue to be valid for 30 days

B. Local controllers will immediately remove all installed licenses

C. No licenses will be sent to any new controllers that come online

D. All licenses go back into the pool for redistribution

E. A Local Controller elects itself master license serve

Answer: A, C

Question: 14

A evaluation License is valid for a maximum of ________?

A. 30 Days

B. 60 Days

C. 90 Days

D. 6 Months

E. 12 Months

Answer: C

Question: 15

The following licenses have been installed on these controllers:

Master-1: 8 AP licenses

Local-2 : 8 AP licenses

Local-3 : 5 Evaluation AP Licenses

Local-4 : 10 Factory installed AP licenses

Central Licensing is enabled. What is the AP Pool capacity on the Central License Server?

A. 8

B. 16

C. 21

D. 26

E. 31

Answer: C

About the Author: Test Information:Total Questions: 173Test Number: HPE6-A29Vendor Name: HPCert Name: HPE ARUBA CERTIFIEDTest Name: Aruba Certified Mobility Professional 6.4Official Site:


For More Details:


Get20% Immediate Discount on Full Training MaterialDiscount Coupon Code: 79741B6012



Permanent Link:


Necessary Things To Consider Before Travelling To Virgin Islands}

Click Here To Find Out More About:

Submitted by: Abonia Gray

The Virgin Islands is the excellent place for your dream vacation with family, friends, and your loved ones. Loving people, a calm desire, strange foods, postcard-perfect looks, warm and clear waters which will make us feel of today’s enjoyment and forget your stress of daily life.

As you have never been to the Virgin Islands so, be sure to make your vacation a perfect one. The best way to get the most out of your Virgin Islands vacation is to do a small advanced planning. Here are some essential tips that will make your trip in the islands as entertaining and comfortable as possible.

Protect yourself from Sun & Bugs:

The sun in the Virgin Islands is pretty extreme and has been common to react on skin and forms painful sunburns. Even the regular trade winds keep you cool, it is still very much essential to save your skin. You should apply sunscreen protection whole day, exclusively in cloud cover as those of UV rays never ever take a leave for a day or two. Also, defend your head and eyes by wearing a hat and sunglasses. Sunscreens sold in the islands are very costly, so pack it in your luggage while checking in to Jost Van Dyke Accommodations. The other things to be careful of is the bug, which generally comes out at dawn and dusk immediately after the rain. These creatures bite, and the bites itch like insane.

YouTube Preview Image

Be Extra Careful in the Water:

There are many calm and secured bays in the Virgin Islands, but you can never be too confident. When snorkeling, always go for a partner system. Having a buddy does not only permit you and your partner to look after each other but also provides a choice to share a particular and surreal glance of the underwater life of Caribbean. While staying in Villa Rental Jost Van Dyke, you can find several other things to see while on water, regardless of heavy waves and uncertain currents, are rocky outcrops, sea urchins and biting sea corals. Keep your hands to yourself, then you can be amazed that how hard a bite from a sea urchin can be. Also, there is are astounding numbers of boat traffic on the water, so be sure to have a flag wherever you are swimming or diving to show the signal that you are in the water. Try to stay in provided swimming areas.

Driving is Part of the Adventure:

In the Virgin Islands, people drive on the left side of the road. It will take some time to adapt the Virgin Island’s traffic. These Islands behave as a perfect whether for the pedestrians the visitors who are driving a rental car. Be aware while crossing the streets by foot, it can sometimes be risky as cars will be coming from opposite directions. Remember one thing that the islands only have mountain roads, which are not at all in good condition. Go slowly, and be careful of hidden driveways and pin turns. Take care while stopping your car in the middle of the road to stare incredible scenes and capture them.

About the Author: Spend a beautiful and remembering holidays in the luxurious Jost Van Dyke Accommodations, where you can find all sorts of facilities near beach areas. Book the villa now on our website, i.e.,





Permanent Link:

isnare.com/?aid=1961209&ca=Travel }