Hpe6 A29 Free Demo Questions And Answers}


Click Here To Find Out More About:

Submitted by: Richard Mills

Question: 1

Which dual radio access point models support concurrent operations in the 2.4Ghz band as well as the 5Ghz band? (Choose three)

A. AP-92

B. AP-93

C. AP-105

D. AP-224

E. AP-135

Answer: C, D, E

Question: 2

Which of the following APs do NOT support dual radio operations?

(Choose two)

A. AP 93

B. AP 105

C. RAP 3WN

D. AP 224

E. AP 135

Answer: A, C

Question: 3

An AP135 has been configured with 3 SSIDs supported on both 2.4Ghz and 5Ghz bands. How many GRE tunnels will be created between the AP 135 and the controller?

A. 3

B. 4

C. 6

D. 7

E. 8

Answer: D

Question: 4

Centralized licensing is not in use on an Aruba based network which has a Master and three local controllers. No APs terminate on the Master controller. Roles and Firewall policies need to be created and applied, hence PEF-NG license is required

On which controller should the license be installed?

A. Only the master controller since role and firewall policies are created here.

B. only the local controllers since firewall policies are applied here

C. the master and all three local controllers

D. this isn’t the correct license for this purpose, use PEF-VPN license

E. this is not needed because PEF-NG is part of base OS

Answer: C

Question: 5

What information do you need to generate a feature license key for an Aruba controller?

A. The controller’s MAC address and the feature description.

B. controller’s MAC address and the certificate numbe

C. controller’s Serial Number and the feature description

D. controller’s Serial Number and the certificate numbe

E. controller’s MAC address and Serial Numbe

Answer: D

Question: 6

What are the PEF-NG license limits based on?

A. Number of APs

B. One license per controlle

C. Number of users

D. Number of local controllers

E. Master Controller total user count

Answer: A

Question: 7

Which of the following licenses are consumed by Mesh APs advertising an SSIDs?

A. AP license

B. Mesh license

C. PEF-V license

D. No license is required

E. RAP License

Answer: A

Question: 8

The permanent licenses on the controller will be deleted with the use of which command?

A. delete license

B. write erase

C. Licenses cannot be deleted once activated

D. write erase all

E. reboot delete all

Answer: D

Question: 9

A network administrator wants to terminate VPN sessions on a local controller in the DMZ. Which statement is true about the PEF-VPN license?

A. It is only applied to the master controlle

B. It is only applied to the DMZ controller.

C. It is based on the number of APs

D. One license is needed on the master and the DMZ local

E. It is distributed by the license server as needed

Answer: D

Question: 10

What is the best practice regarding licensing for a backup master to support Master Redundancy in a network without centralized licensing?

A. Backup master only requires the AP license

B. Supported limits and installed licenses should be the same on primary master and backup Maste

C. Licenses are pushed from the primary to the backup Master along with the configuration

D. The Backup Master does not require licenses to support master redundancy

E. On the backup only one license of each type,is needed.

Answer: B

Question: 11

Which of the following licenses can be included in the licensing pool for centralized licensing? (Choose three)

A. Factory default licenses

B. Master Controller licenses

C. Evaluation licenses

D. Local Controller licenses

E. PEFV license

Answer: B, C, D

Question: 12

By default Centralized licensing messages between master and local controllers are sent ___________________.

A. In the clear unencrypted since the master and local controllers already share IPSEC tunnels.

B. Using CPSec

C. Using IPSec site to site VPN tunnels

D. Encrypted using GRE

E. PAPI

Answer: A

Question: 13

Which of the following will occur if a master license server fails with no standby server present? (Choose two)

A. Local controllers licenses will continue to be valid for 30 days

B. Local controllers will immediately remove all installed licenses

C. No licenses will be sent to any new controllers that come online

D. All licenses go back into the pool for redistribution

E. A Local Controller elects itself master license serve

Answer: A, C

Question: 14

A evaluation License is valid for a maximum of ________?

A. 30 Days

B. 60 Days

C. 90 Days

D. 6 Months

E. 12 Months

Answer: C

Question: 15

The following licenses have been installed on these controllers:

Master-1: 8 AP licenses

Local-2 : 8 AP licenses

Local-3 : 5 Evaluation AP Licenses

Local-4 : 10 Factory installed AP licenses

Central Licensing is enabled. What is the AP Pool capacity on the Central License Server?

A. 8

B. 16

C. 21

D. 26

E. 31

Answer: C

About the Author: Test Information:Total Questions: 173Test Number: HPE6-A29Vendor Name: HPCert Name: HPE ARUBA CERTIFIEDTest Name: Aruba Certified Mobility Professional 6.4Official Site:

examcertify.co.uk

For More Details:

examcertify.co.uk/HPE6-A29.html

Get20% Immediate Discount on Full Training MaterialDiscount Coupon Code: 79741B6012

Source:

isnare.com

Permanent Link:

isnare.com/?aid=1961189&ca=Business}

Posted in Real Estate

Comments are closed.